Terug van weggeweest

Bij de Golden Gate Bridge, ondanks dat ‘ie rood is… © Shivani Boer

Toen ik begon met deze blog voor school, was ik acht weken lang intensief bezig met dit gehele blog vullen met berichten over ‘powervrouwen in de journalistiek’. Daarna heb ik echter heel af en toe wat van me laten horen, tot heel lang niets zelfs… Maar ik had wat problemen met deze website. Het thema wat ik gekozen heb toen ik dit blog maakte, werkt namelijk nog steeds niet altijd mee en daarnaast ben ik vier (!) keer gehackt. Ik moet sommige berichten dan ook nog steeds herstellen, want soms zie je opeens in de URL een hele andere zin staan dan in mijn titel vermeld staat of er staan nog een paar hyperlinks hier en daar die doorverwijzen naar een site waar je films kan downloaden bijvoorbeeld. Dat heb ik zelf allemaal niet gedaan dus, maar dit is gedaan door mensen die mijn site blijkbaar zó boeiend vinden om het steeds te hacken. Freaks me out every time.

Maargoed, een lang verhaal kort. Ik heb besloten om het bloggen weer op te pakken, aangezien ik nu aan de andere kant van de wereld zit en mijn ervaringen van het studeren in het buitenland graag met jullie wil delen! Ik doe momenteel namelijk mijn minor in San Francisco, Californië, aan de San Francisco State University. Hier ga ik vanaf morgen vijf lessen volgen in journalistiek, psychologie, theater en Spaans. Ik heb overigens al een hele leuke vlog gemaakt over mijn eerste week hier, die zal ik zo snel mogelijk proberen te uploaden.

Morgenochtend vroeg beginnen mijn eerste twee colleges en het is hier bijna 12 uur ’s nachts, dus voor nu zeg ik tegen mezelf: slaap lekker!

XX Miss Journalist

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *