Biebers Despacito bereikt nieuw record

Iedereen die me kent, weet dat ik mega fan ben van Justin Bieber en de boy kan gewoon niet stilzitten: hij dropt de ene hit na de ander… Het nummer Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee is door Biebs namelijk in een nieuw jasje gestoken en bereikt binnen 24 uur een nieuw record.

De remix werd afgelopen maandag gedropt op YouTube en is in één dag tijd meer dan 20 miljoen keer bekeken. YouTube heeft de remix van Biebs dan ook bekroond tot de meest bekeken video binnen 24 uur tijd van 2017 tot nu toe.

Het originele nummer van Fonsi en Yankee is al een mega hit te noemen op zichzelf, want in nog geen drie maanden tijd is het nummer bijna een miljard keer bekeken op YouTube. Op Billboards ‘Hot Latin Songs’ staat de originele Despacito ook al elf weken op nummer 1 en zoals het ernaar uitziet, zal daar niet zoveel aan veranderen.

De remix met Biebs heeft net dat extra beetje wat je als luisteraar nodig blijkt te hebben en dat uit zich in een nieuw record. Wordt Biebers Despacito dé zomerhit van 2017? Als het aan mij ligt natuurijk wel, maar oordeel zelf: